Phil Heath a castigat Mr. Olympia 2014

septembrie 24, 2014
By

Cei mai importanti culturisti au concurat la cel mai important de din lume, Mr. Olympia. Concursul a avut in orasul Las Vegas. Unii dintre culturisti au asteptat si s-au antrenat un an intreg pentru titlul de Mr. Olympia 2014, dar si pentru un jackpot de peste 1 milion de dolari, si pentru o sumedenie de oportunitati de sponsorizare profitabile. Inca de la conferinta de presa si pana la prima etapa, Phil Heath, de trei ori Mr. Olympia, si Kai Greene s-a contrat, in ceea ce se anunta a fi cea mai disputata lupta pentru titlul din 2014.

all-eyes-on-phil-11

Desi multa lume spera sa observe schimbari in topul clasamentului, acestea nu au aparut. Din nou Kai Greene a pierdut trofeul suprem si Phil Heath continua seria de castiguri.  Este cunoscuta rivalitatea dintre ei, Greene fiind eternul loc 2 si considera ca el este adevaratul campion. De altfel, fanii sai ii spun „People’s champ”.

Este al patrulea titlu pe care Phil Heath il castiga consecutiv, egalandu-l pe Jay Cutler la numarul de trofee Shandow detinute, cu toate ca acesta din urma nu le-a castigat consecutiv, seria victoriilor fiind intrerupta de . Visul lui Kai Greene de a castiga concursul nu s-a materealiza nici in acest an si aduce aminte, parca, de seria de locuri 2 ocupate de Jay Cutler, atunci cand scena culturismului era dominata de Ronnie Coleman.

фил-хийт-мистър-олимпия

Phil Heath a etalat din nou un corp de invidiat, chiar daca abdomeul sau nu mai parea atat de definit din anumite pozitii. El a fost bun, dar nu foarte bun precum la celelalte concursuri, au declarat jurnalistii.

Romanca in varsta de 35 de ani s-a clasat pe locul 2, in conditiile in care singura care a depasit-o a fost Iris Kyle. Aceasta este la a 10-a victorie consecutiva in concursul Ms. Olympia si si-a anuntat retragerea la finalul evenimentului. este la al doilea loc doi obtinut in cadrul celei mai importante competitii de culturism din lume, dupa ce in trecut a mai ocupat locurile 4 si 5.

performanta-de-senzatie-romanca-alina-popa-a-ocupat-locul-2-la-miss-olympia-cea-mai-mare-competitie-de_1

Top 10 si sumele incasate de concurenti:

1 Phil Heath ($275,000)

2 Kai Greene ($130,000)

3 Shawn Rhoden ($90,000)

4 Dennis Wolf ($55,000)

5 Dexter Jackson ($45,000)

6 Branch Warren ($35,00)

7 Mamdouh Elssbiay $25,000)

8 Victor Martinez ($20,000)

9 Steve Kuclo ($19,000)

10 Juan Morel ($16,000)

Comments

comments

1.324 vizualizari

Parteneri

Bijuterii unicat

Parteneri


Componente si service laptop

Primul Blog de Service Laptop