Pescariu Sports&Spa

august 22, 2013
By
Cum s-a nascut ideea acestui club?

Dupa aproape 20 de ani de cariera in tenisul de performanta, mi-am dorit sa imi continui activitatea in sport, acesta fiind evident domeniul pe care il stapaneam cel mai bine. Cat timp am jucat tenis am calatorit in toata lumea si m-am pregatit in diverse centre si cluburi sportive, astfel ca la 27 de ani aveam dorinta, dar si experienta teoretica necesara infiintarii unui astfel de club in Romania.

La inceput a fost Tenis Club Bucuresti

Totul a pornit ca un business de familie. In 2001, sustinut de tatal meu, Dinu Pescariu Sr., am fondat Tenis Club Bucuresti, un centru destinat sportului de agrement si performanta. Numele a fost ales din dorinta mea de a continua traditia clubului la care am inceput sa joc tenis, acesta fiind daramat in ’89. Am fost foarte fericit cand am reusit, cu mari eforturi, sa preiau fosta baza Cutezatorii si sa dezvolt aici 6 terenuri de tenis si o mica sala de fitness. Acesta a fost inceputul. Astazi, doar sectiunea de tenis a clubului mai poarta numele de Tenis Club Bucuresti.

Cand a fost lansat Pescariu Sports&Spa?

Dupa 8 ani de experienta in domeniul wellness in Romania, am reusit sa pastram un anumit standard al serviciilor pe care le oferim si sa ne conturam stilul propriu. Astfel, in 2009, a aparut Pescariu Sports&Spa, clubul de sport pe care il visam la inceput, cu toate facilitatile de care pot beneficia astazi membrii nostri.

IMG_1951_stitch
Ce ofera astazi Pescariu Sports&Spa membrilor sai?

Din punct de vedere al serviciilor si facilitatilor, cred ca am reusit sa oferim membrilor si clientilor nostri exact ce ne-am propus. Pescariu Sports& Spa este locul in care poti sa iti petreci toata ziua, fie practicand sportul preferat (tenis, inot, aerobic, cycling, squash, fitness, fotbal) sau relaxandu-te (masaj, SPA), fara a avea grija copilului tau (Baby-parking). Dupa sport, te poti re-energiza cu un meniu sanatos si cocktailuri de fructe proaspete pe terasa barului nostru (Lounge-Bar). La randul lor, cei mici se pot inscrie in programul de sport special gandit pentru ei (tenis, inot, scrima, karate, gimnastica), in timp ce tu poti servi o masa la restaurantele cu specific italian (Tratoria Il Calcio) sau libanez (Chez Toni). Incepand cu sezonul de vara 2012, poti profita de o zi relaxanta impreuna cu familia la piscina noastra exterioara, cu o suprafata de peste 1200mp. De asemenea, clientii nostri pot beneficia de cele mai noi tehnologii de intretinere si remodelare corporala la salonul de beauty&medical spa My Center. Si pentru ca cele 24h in interiorul Pescariu Sports&Spa sa fie complete, vizita se poate incheia in clubul de noapte Fratelli, probabil lider in domeniu in ultimii ani!

Viziteaza-ne, suna-ne sau lasa-ne un mesaj!

Te asteptam la club in orice zi a saptamanii, la ce ora iti este cel mai la indemana. Programul nostru este:

  • Luni – Vineri: 06:00 – 24:00
  • Sambata: 08:00 – 24:00
  • Duminica: 08:00 – 24:00
7cd09c6Pescariu_foto_600
Ne poti gasi atat la receptie, la telefon sau mail, cat si folosind formularul de mai jos. Cum te putem ajuta?

  • Adresa: Str. Glodeni nr. 3, sector 2, Bucuresti
  • Telefon: +4 (021) 2421615; +4 0372 731972
  • Fax: +4 0372 872719

Vânzări și abonamente: Anca Căpruciu
E-mail: anca.capruciu@pescariusports.ro
Telefon: +4 0730 900 040

Evenimente si Marketing: Valentina Vasilescu
E-mail: valentina.vasilescu@pescariusports.ro
Telefon: +4 0730 900 044

HR:
E-mail: ana.cojocea@pescariusports.ro
Telefon: +4 0730 900 031

Comments

comments

No tags for this post.
881 vizualizari

Parteneri

Bijuterii unicat

Parteneri


Componente si service laptop

Primul Blog de Service Laptop