Nick&Bobo Fitness

august 22, 2013
By

Aparatura ultraperformanta

Aparatura Florsystem – campionul furnizorilor de echipament sportiv, LifeFitnessText – liderul mondial in industria fabricarii de echipament fitness, Soltron – cel mai mare produc─âtor de echipament comercial de bronzare sunt doar cativa dintre furnizorii aparaturii noastre.

Programe de training personalizate

Fie ca alegeti Aerobic sau Fitness sau oricare alt tip de exercitiu, va putem sfatui sa le urmati dupa un program bine stabilit pentru a va maximiza rezultatele in cel mai scurt timp. Avem programe specializate pe tipuri sau categorii de exercitii. Nu trebuie decat sa ne intrebati.

Personal bine pregatit si antrenori calificati

Antrenorii nostrii sunt recunoscuti in tara pentru metodele si rezultatele lor. Sunt intotdeauna cu zambetul pe buze si amabili cu clientii. Cu ei aveti garantia ca veti beneficia de programul ideal pentu dumneavoastra.

slide-2

Vestiare si dusuri moderne

Inainte si dupa exercitii obligatoriu veti trece pe la vestiare si/sau dusuri. Acestea reprezinta prima si ultima impresie a dumneavoastra in sala noastra. Curatenia impecabila, luminozitatea adecvata, intimitatea blanda sunt lucrurile la care am lucrat pentru ca imaginea noastra sa fie de nota 10.

Receptie primitoare si magazin diversificat

La receptia salii veti fi intampinat de un personal foarte amabil si dispus sa va ofere cele mai bune oferte de abonament special alese pentru dumneavoastra. Deasemenea, bauturile si alimentele din magazinul nostru va sunt oferite la un pret excelent.

slide-3

Sos Colentina, Nr. 2
Bucuresti (Incinta Magazin Bucur Obor, et 1)

Telefon:0729.517.291 Email: office@nickbobofitness.ro

Comments

comments

No tags for this post.
711 vizualizari

Parteneri

Bijuterii unicat

Parteneri


Componente si service laptop

Primul Blog de Service Laptop