Ernie Taylor

aprilie 9, 2014
By

Ernie Taylor este unul dintre cei mai cunoscuti culturisti internationali si asta pentru ca avea uriasi. Ernie s-a nascut pe 5 mai 1970 in orasul Birmingham, Marea Britanie, si a fost mare fan al lui Dorian Yates datorita fizicului impresionant dar si pentru personalitatea aratata pe scena. Yates i-a fost prieten si antrenor la sala de fitness pe care o avea, si unde Ernie mergea sa se antreneze.

 

ernie-taylor

Datorita tricepsilor uriasi, Ernie se facea remarcat la fiecare la care participa. Colegii din culise erau impresionati de marimea tricepsilor dar nu si antrenorii, care erau mai atenti  la simetrie si proportii. Chiar daca ridica sala in picioare la demonstratii, in cadrul concursurilor nu reusea intotdeauna sa-si intreaca adversarii. Ernie avea 105 kg in si 125 kg in perioada de masa musculara, ceea ce era destul de bine avand in vedere inaltimea sa de 1,70 m.

In anul 1995 acesta reuseste sa urce pe primul loc in cadrul concursului E.F.B.B Brithis, asta dupa ce ocupase locul 2 la . Britain cu 2 ani in urma. Dupa castigarea primului trofeu, Ernie il roaga pe Dorian Yates sa-l antreneze iar dupa ceva timp corpul lui se transforma.

Avand un fizic impunator Ernie se inscrie la IFBB. La Noaptea Campionilor din mai 1997, a socat fanii cu tricepșii sai incredibili si a uimit arbitrii care l-au rasplatit cu un loc trei, in fata unor nume cunoscute precum Mike Matarazzo, Don Long si Gunter Schlierkamp.

etayl3mm

Chiar daca picioarele sale nu erau atat de dezvoltate fata de fizicul sau de 105 kilograme, dezvoltarea partii superioare a corpului era atat de impresionanta, mai ales bratele, incat clasarea sa, care i-a adus statutul de calificat la Mr. . Poate ca cel mai infricosator aspect al triumfului lui Ernie Taylor era faptul ca acesta era doar varful icebergului in ceea ce priveste potentialul sau competitional.

In anul 1998 la Mr. Olympia Ernie se claseaza doar pe locul 8, pentru ca in 1999 sa fie pe locul 13.  In 2002 reuseste sa obtina locul 3 la Ironman Invitational, locul 7 la San Francisco Prix, locul 14 la Mr. Olympia si locul 4 la Grand Prix England.

Desi ne gandim ca exercitiul preferat ar fi cel care ii antreneaza grupa musculara care l-a consacrat, lucrurile nu stau chiar asa. Exercitiul preferat al lui Ernie este presa pentru picioare si nu-i plac fluturarile laterale cu gantere.

Ernie_Taylor_134

Palmares Ernie Taylor

2002 Grand Prix England – locul 4
2002 Mr. Olympia – locul 14
2002 SAN FRANCISCO GRAND PRIX – locul 7
2002 IRONMAN PRO INVITATIONAL – locul 3
2002 IFBB Arnold Classic – locul 8
2001 British Grand Prix – locul 5
2001 Night of Champions XXIII – locul 7
1999 Olympia – IFBB, locul 13
1999 Night of Champions – IFBB, locul 6
1997 Night of Champions – IFBB, locul 3
1998 Night of Champions – IFBB, locul 5
1998 Mr. Olympia – IFBB, locul 8
1995 1995 EFBB British locul 1
1993 NABBA Britain, locul  2

Comments

comments

804 vizualizari

Parteneri

Bijuterii unicat

Parteneri


Componente si service laptop

Primul Blog de Service Laptop