Efedrina

aprilie 10, 2013
By

Efedrina sau sunt compusi activi (alcaloizi) ce se gasesc in plante precum Ma Huang, denumit si chinezeasca sau ceaiul mormonilor sau in alta planta numita Sida Cordifolia, dar exista in jur de 40 de specii de plante care contin acesti alcaloizi. In medicina, efedrina este folosita in special pentru capacitatea sa simpatomimetica. Acest termen se refera la similaritatea cu actiunea adrenalinei si noradrenalinei in , adica acei hormoni de adaptare care ne pun in starea de “fuga sau lupta” atunci cand e cazul.

445820_2011121641

Cand este administrata, efedrina va creste simtitor activitatea sistemului nervos central si va actiona si asupra altor celule. Acest lucru va duce la ridicarea temperaturii corpului, ceea ce va stimula metabolismul. Aceste lucru va ajuta la arderea straturilor de grasime subcutanata. Efectul anabolic al steroizilor poate fii imbunatatit cu aceasta substanta, rata metabolica fiind masurata in timpul de conversie al lipidelor, carbohidratilor si grasimilor de catre organism. O rata metabolica imbunatatita poate duce la grabirea acumularii de masa musculara. Ceea ce intereseaza pe noi este faptul ca in multe dintre produsele pentru slabit se gaseste efedrina.

Este destul de cunoscuta combinatia efedrina, cafeina si aspirina. A fost demonstrat ca efedrina administrata in doze terapeutice are efecte observabile in tratamentul obezitatii, in special daca se adauga cafeina si aspirina. Unii folosesc aceste substante direct procurate din farmacie, altii cumpara produse pentru slabit care contin extracte din plante ce au in compozitie alcaloizii respectivi. Efectul stimulator al efedrinei va duce si la cresterea fortei. De aceea este folosita de powerlifteri inainte de competitii. Poate ajuta si la o mai buna concentrare, dand energie utilizatorului.

Multi folosesc 25-50 mg ca inainte de antrenament pentru a fii mai bine stimulati si antrenamentele sa aibe un randament mai mare. Este important ca efedrina sa nu fie folosita in mod constant pentru acest scop, organismul adaptandu-se si astfel efectul va scadea in intensitate pana va disparea. Se va utiliza de doua sau de trei ori pe saptamana, in special in zilele in care utilizatorul considera ca are un antrenament mai important (precum antrenamentul bratelor sau pieptului). De asemenea este recomandat sa se i-a o pauza de 1-2 luni dupa cateva saptamani de utilizare a efedrinei, pentru a beneficia de un efect optim in continuare. Desi proprietatile de crestere a fortei sunt importante, principala utilizare a efedrinei este pentru a scapa de stratul adipos si pentru definire.  Se va adminsitra de cateva ori pe zi in timpul unui regim, dozele variind intre 25-50 mg per administrare.

Exista o multime de posibile efecte secundare: nervozitate, insomnie, slabiciune musculara, tremor, palpitatii, sudoratie, cefalee, cresterea presiunii arteriale, greata, voma, dozele mari pot provoca deprimarea inimii si cresc glicemia; dezvolta tahifilaxie.  Din acest motiv aceste produse au fost puse sub observatie si chiar interzise in SUA (desi ulterior s-a revenit asupra deciziei initiale). De obicei aceste efecte dispar odata ce utilizatorul se acomodeaza sau daca doza este micsorata. Cei care nu tolereaza prea bine cofeina, nu vor tolera nici efedrina. Starile fizice si mentale cauzate de efedrina sunt asemanatoare cu cele cauzate de Clenbuterol.

Ephedrine Highly Effective for Weight Loss

Cei care sufera de disfunctii ale glandei tiroide, tensiune crescuta sau afectiuni cardiace nu ar trebui sa i-a acest medicament. In viitor nu se stie cat de raspnadita va mai fii efedrina, datorita faptului ca sta la baza fabricari metamfetaminei, sau drogului “speed” cum este numit pe strada. Este de preferat sa evitati aceste produse care contin aceasta substanta sau cel putin sa cereti sfatul medicului atunci cand va ganditi sa le folositi.

Ce se cauta:

  • suplimente culturism ma huang

Comments

comments

2.876 vizualizari

Parteneri

Bijuterii unicat

Parteneri


Componente si service laptop

Primul Blog de Service Laptop